Aftonbladets bidrag till vaccinindustrin

Aftonbladets bidrag till vaccinindustrin
Bild från Pixabay

Aftonbladets Anders Lindberg gav sitt bidrag till vaccinindustrin med inlägget som du hittar på länken https://www.aftonbladet.se/a/nkPGn

Anders Lindberg tar parti för vaccinindustrin

Anders Lindberg ondgör sig över att en vårdcentral  förhåller sig neutral när det gäller vaccin.

Den oberoende, opartiske, objektiva Anders Lindberg  (AL) väljer då att ta parti för vaccinindustrin.

AL frågar inte varför vårdcentralen vill ge föräldrarna alternativ att använda sin rätt att välja.

AL frågar inte om det t.ex  beror på att det inte finns några studier som bekräftar vaccinernas säkerhet.

AL tycker att kritiska människor är farliga

AL säger att de som inte vaccinerar är farliga för andra. Vilka är dom andra, dom som är vaccinerade? De som är vaccinerade är väl skyddade enligt förespråkarna? Var är faran med att en ovaccinerad träffar en vaccinerad då?

AL vet inte att de som vaccineras är smittsamma långt efter vaccineringstillfället.

AL vet inte att utbrott sker i vaccinerade befolkningar, bland de som alltså har fått skydd mot just det som dom insjuknar i.

AL vill inte ta upp kvacksalveriet inom skolmedicinen

Varför tar inte AL upp kvacksalveriet som får fortgå med ineffektiva vacciner? Varför får det passera att influensavaccinet uppvisar otroligt låg effektivitet år efter år. Skattepengar finansierar detta kvacksalveri.

Varför tar inte AL upp att NNV är 71 för influensavaccin. NNV=71 betyder att det behövs 71 personer som vaccineras för att 1 (en) person slipper influensan(Cochrane-institutet, länk nedan). En del jämför vaccin med användning av bilbälte som räddar liv. Det vore väl katastrof för Autoliv om det skulle behövas 71 bilförare som använder bilbälten när dom krockar för att en räddas, 70 skulle dö eftersom bilbältet har ingen effekt.

Länk till studien

http://www.cochrane.org/CD001269/ARI_vaccines-to-prevent-influenza-in-healthy-adults

Besvärande bild angående mässlingsvaccin

Titta på bilden som korrelerar vaccintäckningen med andelen fall i mässling som var vaccinerade. Ju fler som vaccinerats desto större andel fall bland vaccinerade. Kommer AL att skriva om det. Har inte läsarna rätt att veta det?

vaccineffekt

Perhaps somewhat counterintuitive at first, the proportion of vaccinated measles case-patients increases with vaccination coverage
AL säger följande

Genom att så många som möjligt är vaccinerade finns få personer som kan sprida smitta.

AL vet då inte att de vaccinerade kan sprida smitta och många sjukhus vill inte ha nyligen vaccinerade som besöker sina anhöriga.

Vaccine Strain Live Virus Can Infect Others Just like people with viral infections can shed and transmit wild-type virus, people given live virus vaccines can shed and transmit vaccine strain live attenuated virus. Like wild-type virus, vaccine strain live virus can be shed in body fluids, such as saliva, nasal and throat secretions, breastmilk, urine and blood, stool, and skin lesions. Shedding after vaccination with live virus vaccines may continue for days, weeks or months, depending upon the vaccine and the health or other individual host factors of the vaccinated person. Läs mer på http://www.nvic.org/CMSTemplates/NVIC/pdf/Live-Virus-Vaccines-and-Vaccine-Shedding.pdf
AL säger: ”På så sätt skyddas ovaccinerade individer, till exempel spädbarn och människor med allvarliga underliggande sjukdomar som gör att de inte svarar på vaccination eller inte kan vaccineras.”

Min fråga är då: Blir det inte tvärtom möjligen? Att man får hålla de vaccinerade borta från de som har allvarliga sjukdomar och vars immunförsvar är nedsatt.

Anders Lindberg har en rätt!

Kvacksalveri borde inte få skattemedel

AL har rätt i en sak, skattepengar skall gå till riktig vård i stället men AL  har utifrån sin okunskap gått med på läkemedelsbolagens linje ”vaccin åt alla” och låter läkemedelsbolagen bestämma vad som är riktig vård.

Låt folk själv bestämma vilken vård man vill ha och vilka vacciner man vill ha. Det är ändå folk som ofrivilligt betalar för kvacksalveriet inom skolmedicinen också. Det som dom däremot betalar utanför skolmedicinen tvingas inte på dom, det är frivilligt.

 

 

 

5 reaktion på “Aftonbladets bidrag till vaccinindustrin”

 1. Jag såg en intressant studie om vaccin , även om studien är liten så ger den en fingervisning att vissa vacciner kan vara mycket farlig för oss människor i det långa loppet, för det är inte så säkert att sjukdomen kommer på en gång, utan den kommer lite senare i livet, för ibland så tar det några år innan dom insjuknar, och då gör dom inte kopplingen -vaccin .

  Och en frisk patient är en förlorad kund för medicinbolagen. och var man inte sjuk innan sprutan så är chansen att man kan bli sjuk rätt stor ändå, med tanke på alla giftiga ämnen som dom trycker i oss med sina vassa nålar ..

  http://info.cmsri.org/the-driven-researcher-blog/vaccinated-vs.-unvaccinated-guess-who-is-sicker

 2. Hej, det var en intressant grafisk presentation men jag hittar inte källan bland dina länkar!
  Kan du berätta var den kommer ifrån?
  Så att jag bättre kan förstå vad den visar.

  MVH
  Stefan Nyman

   1. Du skriver om bilden att ”ju fler som vaccinerats desto större andel fall bland vaccinerade”
    Men det är inte alls vad den ursprungliga figurtexten säger.
    En korrekt översättning är:
    ”ju fler som vaccinerats desto större andel vaccinerade bland de insjuknade”
    Så den bilden är inte alls besvärande.
    En bra studie för övrigt. Tack för länken.
    Hälsningar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *